Zeilen & yoga op het Wad

De wind door je haren en de zon op je gezicht

Eind april 2020 kan je voor 4 dagen mee op deze prachtige zeil- en yogareis op het Wad! Ervaring met yoga of zeilen is niet nodig!

Yoga met Janneke en zeilen met Ini, Burger en zijn hondje Cider op tjalk ‘Stânfries’.

Janneke Mesman van Yogastudio Held op Sokken biedt elke dag twee yoga en/of meditatie momenten aan. Janneke geeft Integrale yoga. Dit is een rustige vorm van yoga die bestaat uit lichaamshoudingen, ademoefeningen en geleide meditatie. Het tijdstip en de duur van de lessen, is afhankelijk van de locatie, de weersomstandigheden, eb en vloed en de wensen van de deelnemers.

Het reilen en zeilen aan boord doen we samen. Zo verzorgen we samen alle werkzaamheden op en onder het dek. Uiteraard binnen ieders mogelijkheden en wensen.

Het eten wordt vooraf zo verantwoord en biologisch mogelijk ingekocht door schipper Ini. Geef eventuele dieetwensen bij de boeking door aan Ini.

Mogelijkheden & informatie

4 dagen: 30-4-2020 t/m 3-5-2020
Vertrek: donderdag 10.00
Aankomst: zondag 17.00
Prijs: € 640,- per persoon

We beginnen en eindigen alle tochten in Makkum.

Alle prijzen zijn inclusief yogalessen, eten, drinken, haven- en dieselgeld. De prijzen zijn exclusief gebruik van alcoholische dranken.

Boek deze reis hier

Terugblik op Yoga en zeilen op het Wad

‘Een unieke combinatie van zeilen, yoga, natuur, stilte en bewegen. Zaterdag vertrokken vanuit Makkum. Via de sluizen naar de Waddenzee. Helpen met zeilen hijsen, aan roer staan, samen koken, voor iedereen wat te doen. Zeehonden spotten, op het Wad lopen, zeesterren, kreeftjes, kokkels zien, voor anker gaan op het Wad en daar de zon onder zien gaan. Zonsopgang mee maken, yoga op de boot, op het strand, meditatie in de avond.
Terschelling bezoeken, fietsen huren of wandelen naar het Noodzeestrand. Zwemmen in het IJsselmeer.
Drie dagen even niets, drie dagen puur ontspannen en genieten, drie dagen een wauw gevoel.
Wij, Niko en ik, hebben ontzettend genoten van de yogalessen van Janneke en de gastvrijheid van schipper Ini en de schippersmaat Burger met zijn hondje.’

Karin Bakker